Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДержНС попередила про погіршення погоди

Неділя, 6 грудня 2015, 12:40

Держслужба з надзвичайних ситуацій попереджає про погіршення погодних умов в Україні 7 грудня.

Згідно з повідомленням прес-служби ДержНС, 7 грудня на півночі країни місцями очікуються пориви 15-20 м/с. У південній частині країни та в карпатському регіоні вночі та вранці місцями туман, видимість 200-500 м.

Разом з тим, за даними Укргідрометцентру, в найближчу добу над Україною збережеться перенос теплого повітря атлантичного походження, в цілому - без істотних опадів.

У південній частині та місцями в західних областях вночі та вранці туман. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, у північній половині країни місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 0-5° тепла, вдень 4-9° тепла, на крайньому півдні до 11°; в Карпатах вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла.

У Києві - без істотних опадів, температура вночі 3-5° тепла, вдень 7-9°.

8 грудня в Україні очікується погода без опадів. У західних і південних областях вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-західний, 5-10 м/с, на сході місцями пориви 15-18 м/с. Температура вночі та вдень 0-5° тепла (вдень на Закарпатті та на півдні до 8° тепла).

У Києві 8 грудня очікується також погода без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень 2-4° тепла.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування