Заступника голови Служби експортного контролю схопили на хабарі, йдуть обшуки

Середа, 9 грудня 2015, 15:13

Під час вимагання хабара у розмірі 250 тисяч доларів затримали одного з керівників Державної служби експортного контролю.

Про це повідомив президенту голова Служби безпеки України Василь Грицак, пише речник Петра Порошенка Святослав Цеголко у Facebook

"Зараз спецслужба проводить обшуки в будівлі ДСЕК", - повідомив він.

Голова СБУ Василь Грицак повідомив Президента про затримання під час вимагання хабаря в розмірі 250 тисяч доларів одного...

Posted by Svyatoslav Tsegolko on Wednesday, December 9, 2015

СБУ інформує, що обшуки проводять за місцем роботи та проживання одного з заступників голови Державної служби експортного контролю України.

За даними відомства, він вимагав 250 тисяч доларів США від представника комерційної структури "за видачу відповідної ліцензії на експорт продукції".

Правоохоронці затримали чиновника під час отримання останньої частини хабара. Пізніше джерело "Інтерфакс-Україна" уточнило, що затриманим вивився начальник відділу експертизи товарів подвійного призначення ДСЕК Сергій Головатий.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України.

"Тривають невідкладні оперативно-слідчі для встановлення інших посадовці держслужби, які можливо, причетні до корупційних дій одного з керівників відомства", - інформує СБУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News