Саакашвілі публічно звільнив свого радника

Понеділок, 11 січня 2016, 18:40

Голова Одеської облдержадміністрації Михеіл Саакашвілі звільнив свого радника Володимира Рєзніка після перевірки його діяльності.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Саакашвілі.

"Після того як була взята на гарячому керівник департаменту ЖКГ Марченко, за моїм дорученням була проведена внутрішня перевірка, під час якої ми виявили, що радник голови ОДА Рєзнік незаконно завізував документи пов'язані з будівельними роботами в області", - повідомив він.

Після того як була взята на гарячому керівник департаменту ЖКГ Марченко, за моїм дорученням була проведена внутрішня пер...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 11 січня 2016 р.

"Сьогодні я запросив керівників УВС і прокуратури на засідання керівництва Одеської ОДА, де публічно звільнив радника голови адміністрації і попросив правоохоронні органи негайно ним зайнятися, а також перевірити усі фінансові документи основних ланок адміністрації", - додав керівник області.

Саакашвілі зазначив, що після скорочення кількості співробітників адміністрації з 800 до 400 осіб, реорганізація продовжиться.

"І незважаючи на всі перепони Трудового Кодексу практично все старе керівництво буде повністю замінено, а всі нові кадри і надалі призначатимуться за прозорим конкурсом, так, як ми вже зробили з головами районних адміністрацій, з декількома департаментамиОДА і новим Центром обслуговування громадян", - заявив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News