Російські прикордонники затримали українського військового

Середа, 13 січня 2016, 22:36

У штабі АТО підтвердили затримання російською стороною українського військовослужбовця на українсько-російському кордоні.

Як повідомив керівник прес-центру штабу АТО Олексій Мазепа, подробиці інциденту з'ясовуються.

"Український військовослужбовець контрактник був затриманий на дорозі між українським н.п. Мілове і російським Черткове. Прізвище його - Шляховий. Причина обставини події з'ясовується. Наразі наш військовослужбовець у російської сторони", - сказав він у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в середу ввечері.

Раніше російський "Інтерфакс" з посиланням на прес-службу Прикордонного управління ФСБ Росії по регіону повідомив, що прикордонники в Ростовській області затримали військовослужбовця Збройних сил України, який незаконно перебував на території Росії.

"Прикордонники затримали військовослужбовця у вівторок увечері в населеному пункті Черткове. Він перетнув російсько-український кордон поза встановленим пунктом пропуску і не мав з собою документів, що засвідчують особу", - сказав співрозмовник агентства.

Щодо військовослужбовця порушено адміністративну справу. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею "Незаконне перетинання Державного кордону РФ", що передбачає до двох років позбавлення волі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування