Мажора, який скоїв смертельне ДТП, до суду з лікарні не доставлять

Четвер, 14 січня 2016, 13:40

Станіслава Толстошеєва, який на "Мерседесі" влетів у стоматологію в Києві, убив жінку та травмував кількох людей, не доставлятимуть у суд, поки він знаходиться в лікарні.

Про це повідомляє у четвер своєму Facebook журналіст Дмитро Гнап.

"Суду не буде. Стас "порок серця" Толстошеєв, він же "дітя порока", залишається в лікарні. Щойно слідчий київської поліції Вадим Лебідь сказав, що Толстошеєв не поїде до суду до одужання і до транспортабельності. Коли це буде - не знає. Привіт правосуддю", - пише журналіст.

Ну ось і все. Суду не буде. Стас "порок серця" Толстошеєв, він же "дітя порока", залишається в лікарні. Щойно слідчий...

Опубліковано Дмитром Гнапом 14 січня 2016 р.

Раніше в соціальних мережах з'явилося фото, на якому 22-річного Толстошеєва зафіксували під час куріння в лікарні.

 
Є сумніви щодо транспортабельності Толстошеєва
скірн-шот

13 січня в МВС повідомили, що водію висунуто підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 286, що виразилося у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

Як відомо, 9 січня неподалік від станції метро "Лівобережна" автомобіль "Мерседес" вилетів на тротуар та влетів у кіоск, внаслідок ДТП загинула жінка, троє осіб отримали травми. 

Після цього стало відомо, що водій автомобіля - Станіслав Толстошеєв - лікується в одній з приватних столичних клінік. За словами батьків, у підозрюваного - вроджений порок серця. У поліції попередньо заявляли, що поки не мають права брати його під варту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування