Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Авто нардепа Рибалки розтрощили гирями - Лозовий

Четвер, 14 січня 2016, 21:10

Депутат фракції Радикальної партії Андрій Лозовий повідомив, що на автомобіль іншого члена фракції Сергія Рибалки напали.

Про це політик повідомив на своїй Facebook-сторінці.

"Щойно був скоєний замах на вбивство народного депутата України від Радикальної партії Ляшка Сергія Рибалки. Інцидент трапився в Печерському районі Києва на вулиці Старонаводницькій. Був обстріляний автомобіль в якому їхав Сергій Рибалка", - повідомив Лозовий

Він зазначив, що було здійснено "два постріли: в район місця водія і в район місця, де знаходився безпосередньо Рибалка".

Політик зазначив, що Сергій Рибалка живий, і пообіцяв пізніше оприлюднити подробиці події.

Згодом Лозовий повідомив, що "це були не постріли з вогнепальної зброї, а дві гирі".

"Їх знайшли поряд співробітники МВС, які прибули на місце подій. От чому така сильна "павутина" на битому склі… Ними чи то стріляти з спеціального пристрою, чи то грамотно кинули", - зазначив депутат.

Щойно був скоєний замах на вбивство народного депутата Украіни від Радикальноі партії Ляшко Сергія Рибалки.Інцидент тр...

Опубліковано Андрієм Лозовим 14 січня 2016 р.

"Судячи зі слів експертів, Рибалку збирались швидше не вбити, а на все життя зробити інвалідом. Врятувало його те, що гиря врізалась у стійку - і це відповідно пом'якшило удар об скло, відтак гиря не потрапила у салон, відповідно у Рибалку", - додав він.

Сам Рибалка у коментарі "Українській правді" повідомив, що замах пов'язує "зі старим сімейним конфліктом, про який знає вся країна і все її найвище керівництво".

"Це мій конфлікт з тестем (власником мережі супермаркетів АТБ - ред.) Буткевичем", - зазначив політик.

Як відомо, з дочкою Геннадія Буткевича Рибалка перебуває в розлученні.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування