Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Із Севастополя Путіну шлють протести проти будівництва для ФСБ

П'ятниця, 15 січня 2016, 13:53

Севастопольці збираються домагатися скасування будівництва житлового будинку для співробітників російської Федеральної служби безпеки.

Як повідомляє "Крим.Реалії", жителі декількох будинків Ленінського району міста на вул. Хрустальова противляться будівництву будинку для ФСБ-шників на місці єдиної поблизу "зеленої" ділянки, де розміщено дитячий майданчик.

Люди проводять пікети й пишуть листи російському президенту Володимиру Путіну.

Про намір побудувати будівлю стало відомо перед Новим роком, коли наприкінці грудня 2015 року будівельники звели паркан. Відбувся перший схід мешканців, протестувальників проти розміщення будинку.

"На цьому "п'ятачку" раніше, "за України", планували розмістити автостоянку. Але після обурення городян не стали цього робити і пообіцяли влаштувати дитячий майданчик", - сказала Крим.Реалії місцева жителька Анастасія.

Севастопольці проти будівництва дому для ФСБ
Севастопольці проти будівництва дому для ФСБ
ru.krymr.com

Керівник ініціативної групи Леонід Ходос розповів, що люди планують домагатися скасування будівництва у всіляких інстанціях і в чиновників будь-якого рівня, аж до президента Путіна.

"Ми плануємо звертатися в найвищі керівні інстанції. Посилаємо телеграми Путіну. Громадські слухання проведено не було", - розповів чоловік.

Після двох пікетів і декількох звернень жителів у правоохоронні органи будівництво зупинили, але жителі побоюються, що роботи знову поновлять.

Городяни готові домагатися проведення громадського обговорення місця розташування зведення будинку.

Севастопольцы против строительства дома для ФСБ
Севастопольці проти будівництва дому для ФСБ
Будівництво дому для ФСБ у Севастополі
ru.krymr.com

Коментарі окупаційної влади міста щодо даного будівництва й протестів городян відсутні.

Як відомо, Російська Федерація анексувала Крим у лютому-березні 2014 року, скориставшись зміною влади в Україні й завівши велику кількість військових (без розпізнавальних знаків) і бойової техніки в АРК.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування