Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗМІ: Гравці світового тенісу підозрюються в організації договірних матчів

Понеділок, 18 січня 2016, 00:58

Гравців з еліти світового тенісу підозрюють у причетності з організації договірних матчів.

Про це йдеться в матеріалі британської телерадіомовної корпорації ВВС, яка разом з медіа-компанією BuzzFeed News отримала документи про матеріали розслідування Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP) розпочатого в 2007 році.

Повідомляється, що серед гравців, які потрапили під підозру, є учасники турніру "Великий шолом".

Як йдеться в матеріалі, в документах є свідчення діяльності гральних синдикатів в Росії і Сицилії (Італія), які, як вважає слідство, заробили сотні тисяч фунтів стерлінгів на ставках на договірних матчах. Три матчі відбулися в Уїмблдоні.

Відзначається, що ще в 2008 році були названі імена 28 тенісистів, які брали участь у договірних матчах. Однак подальшого розслідування у цій справі не було.

У матеріалі йдеться, що ВВС і BuzzFeed News вирішили поки не розкривати імена тенісистів, так як їх провину не можна довести без доступу до їх телефонних розмов, комп'ютеру і банківських рахунків.

Також наголошується, що Асоціація безпеки європейського спорту (ESSA), яка відстежує ставки для провідних букмекерів, помітила більше 50 підозрілих матчів в 2015 році. Організація заявила, що теніс викликає більше підозр, ніж будь-який інший вид спорту.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування