Бойовики вивозять до Росії обладнання з 6 заводів - розвідка

Понеділок, 18 січня 2016, 15:41

Бойовики здійснюють демонтаж та вивозять на територію Росії виробничі потужності щонайменше шести підприємств з окупованих районів Луганської області.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, передлає Укрінформ.

"Окупанти вживають цілеспрямованих заходів з руйнування промисловості регіону. Так, у підконтрольних терористам районах Луганської області триває демонтаж та вивезення на територію Росії виробничих потужностей щонайменше шести підприємств, а саме: ЗАТ "Луганський машинобудівний завод ім.Пархоменка", ВАТ "Машинобудівний завод - 100", ДП "ЦКБМ Донець", ПАТ "Завод гірськорятувальної техніки "Горизонт", ПАТ "Луганськтепловоз" та ТОВ "ПОЛІ-ПАК", - повідомили в розвідці.

Як зазначають в ГУР, російське керівництво через загострення фінансово-економічної ситуації в РФ змушене обмежувати фінансування підприємств та згортати виробництво на окупованих територіях України. Зокрема, це стосується луганського ПАТ "Луганськтепловоз" (76% акцій підприємства належать російському ЗАТ "Трансмашхолдинг").

"Кількість робітників у 2014 році - близько 7 тис. осіб, станом на 1 січня ц.р. - 2,8 тис. Розпочато заходи з припинення виробництва продукції залізничного призначення. Керівництвом підприємства планується скорочення штату до 350 робітників. На теперішній час функціонують лише окремі цехи, які займаються ремонтом несправної та пошкодженої броньованої техніки бойовиків т.зв. ЛНР", - зазначили в Головному управлінні розвідки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News