Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

У БПП мобілізовують депутатів на 28 січня – джерела

Середа, 20 січня 2016, 16:52

Народних депутатів з фракції БПП просять прийти до парламенту 28 січня, де можуть бути прийняті зміни до Конституції.

Про це повідомляють джерела "Української правди" у фракції.

"Зараз фракції мобілізовують прийти у четвер. Очевидно, наших партнерів (західних – ред.) не влаштовує затягування процесу голосування щодо Донбасу", - зазначив один із співрозмовників.

Між тим інший співрозмовник з фракції БПП "Солідарність" підтвердив, що членів фракції просять прийти у четвер до парламенту, однак наразі невідомо для чого саме.

"Поки не знаю про що йдеться. Була теза, що йдеться про судову реформу. Тобто не обов’язково Донбас", - зазначив депутат.

Між тим кілька інших депутатів з фракції БПП "Солідарність" не змогли підтвердити цю інформацію.

Як відомо, заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко повідомив, що 28 січня до порядку денного роботи Ради планується внесення законопроекту про внесення змін до Конституції в частині децентралізації.

19 січня Конституційний суд отримав подання 51 народного депутата щодо офіційного тлумачення положення статті 155 Конституції про "наступну чергову сесію Верховної Ради" для визначення кінцевого строку прийняття змін в частині децентралізації.

Народний депутат від фракції "БПП "Солідарність" Віктор Чумак зазначив, що зараз голосів по голосуванню за зміни до Конституції не вистачає.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування