Сестра Савченко: Порошенку треба домовлятися про обмін

П'ятниця, 22 січня 2016, 13:27

Офіційні сторони запевняють, що не ведуть перемовин про обмін українських ув’язнених Олега Сенцова та Олександра Кольченка на росіян Олександра Александрова та Євгена Єрофеєва.

Про це під час брифінгу у Києві повідомила Віра Савченко.

"Всі офіційні сторони запевняють, що всі розмови, які ведуться про обмін Александрова і Єрофеєва на Сенцова і Кольченка - це блеф", - сказала вона.

Вона зауважила, що за її даними офіційні сторони ні про ще не домовляються. При цьому вона наголосила на необхідності проведення переговорів щодо обміну полоненими.

"Якщо не можете домовитися з бандитами, то треба дослухатися до тих, хто може", - сказала Савченко. Вона зазначила, що розуміє, наскільки не просто вести переговори з такою людиною як Путін.

"Звісно, Порошенку важко з такою людиною як Путін. Але бажано, коли мова йде про життя людей, то треба більше ставити себе на позицію цих людей. Уявляти, що там твої діти чи рідні", - сказала Савченко.

Вона також додала, що адвокати Надії Савченко планують закінчити свої виступи в суді до середини лютого і тоді слід чекати на вирок суду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування