Кононенко: Претензії до Авакова можливо пов'язані з Деканоідзе

П'ятниця, 22 січня 2016, 20:19

Претензії фракції БПП до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова можуть бути пов’язані "з неясним поки що поділом повноважень з головою Національної поліції" Хатією Деканоідзе.

Про це заявив перший заступник голови фракції "БПП" Ігор Кононенко в ефірі "112" каналу, цитує його прес-служба.

"Я не готовий коментувати, тому що я не маю офіційної позиції фракції, питання серйозне, і я думаю, що наступного тижня у фракції вже буде офіційна позиція з цього приводу", – зазначив Кононенко.

На думку Кононенка, Авакову можуть "перенаправлятися" претензії, які вже є у громадськості до Деканоідзе.

"На сьогодні так само, як свого часу відбувалося з прокуратурою, коли відбувся поділ повноважень прокуратури та Антикорупційного бюро, так само і зараз ми маємо новий закон "Про Національну поліцію". Та все ж, на мій погляд, у нас ще громадяни до кінця не розібралися, де повноваження Міністра внутрішніх справ, а де повноваження голови Нацполіції пані Хатії. Тому, тут можливі претензії, які вже є до пані Хатії, перенаправляються до пана Авакова", – заявив Кононенко.

Окрім того, він зазначив, що кадрові рішення в Кабміні можуть бути прийняті 2-5 лютого.

Як відомо, під час стратегічної наради за участю президента Петра Порошенка перед прем'єром Арсенієм Яценюком вирішили поставити вимогу заміни глави МВС Арсена Авакова на будь-яку іншу кандидатуру.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування