Павленко натякнув, що не йтиме з посади міністра АПК

П'ятниця, 22 січня 2016, 21:58

Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко заявив, що був вражений заявою політради партії "Самопоміч" про відкликання його з посади.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

"Сьогодні мене вразила заява Політради партії "Самопоміч", оскільки партія завжди високо оцінювала роботу моєї команди", - заявив Павленко.

"Консультації із цього питання зі мною не велися. Я не є членом будь-якої партії і не входжу ні в які партійні органи. У мене немає жодних кулуарних зобов’язань. В мене тільки одна політика – АГРАРНА", - додав він.

"Я займався і буду займатись єдиною політикою – аграрною", - написав Павленко.

Я займався і буду займатись єдиною політикою – аграрною. Я пішов працювати в Уряд після нашої спільної перемоги у Револю...

Опубліковано Олексій Павленко 22 січня 2016 р.

Як відомо, політрада "Самопомічі" ухвалила рішення відкликати міністра АПК з уряду.

Лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк назвав таке рішення відповіддю на повне ігнорування Кабінетом Міністрів політичної відповідальності за прийняття бюджету.

"Це рішення є відповіддю на повне ігнорування урядом політичної відповідальності, і апогеєм цього ігнорування було абсолютно непрозоре і непрофесійне прийняття держбюджету. Це було приниження парламентаризму як такого. За це хтось повинен нести персональну відповідальність", - сказав він у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

За словами Березюка, це був вимушений крок, який є припустимим у рамках коаліції.

Фракція "Самопоміч" готова запросити інших учасників коаліції за стіл дискусії для того, щоб визначитися, як коаліція вирішуватиме ситуацію, що склалася в Україні.

"Самопоміч" пропонуватиме зміни уряду та зміну адресної відповідальності.

Олексій Павленко обіймав посаду міністра з грудня 2014 року.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування