Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Російські ЗМІ скаржаться, що Порошенко не хоче з ними спілкуватися

Субота, 23 січня 2016, 02:37
Російські ЗМІ скаржаться, що Порошенко не хоче з ними спілкуватися

Президент України Петро Порошенко відмовляється спілкуватися з російськими ЗМІ на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

Про це повідомляє РИА Новости.

Кілька разів російські журналісти намагалися взяти коментар у українського президента в кулуарах Всесвітнього економічного форуму, зокрема, з питань реалізації Мінських угод. Однак Порошенко, почувши, що преса російська, відразу ж відмовлявся від коментарів.

Так, на запитання кореспондента російського новинного агентства Sputnik, що працює англійською мовою, Порошенко запитав, з якої країни ЗМІ, і, коли дізнався, що з Росії, прикрив диктофон долонею і повідомив англійською, що говорити не буде.

У четвер аналогічна ситуація сталася з кореспондентом РИА Новости, яка намагалася взяти коментар по зустрічі Порошенка з прем'єр-міністром Греції Алексісом Ціпрасом.

Президент сидів в оточенні своєї делегації в загальному лобі конгрес-центру, де проходить форум у Давосі. Один з представників делегації українського президента, дізнавшись, що ЗМІ з Росії, повідомив, що "президент не планував спілкуватися і давати брифінг для російських ЗМІ".

Після цього він спробував викликати охорону, щоб прогнати журналіста, незважаючи на те, що українська делегація перебувала в залі, доступ в який відкритий для преси.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування