Прокуратура розслідує хуліганство Парасюка у суді над "драгобратськими бійцями"

Субота, 23 січня 2016, 17:05

Ужгородська місцева прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства (ч.3 ст.296 КК України) у приміщенні Апеляційного суду Закарпатської області під час розгляду апеляційних скарг щодо зміни запобіжного заходу п`ятьом затриманим через бійку на Драгобраті.

Про це повідомили 23 січня у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

"Йдеться про ситуацію, коли в період з 23:30 22 січня до 7:00 23 січня народним депутатом Володимиром Парасюком разом з групою невстановлених осіб близько 50-80 чоловік, одягнутих в камуфляжну форму з нашивками ДУК "Правий сектор", які прибули до залу суду для підтримки підозрюванихю, було спровоковано штовханину з правоохоронцями. В ході потасовки правопорушники грубо висловлювались нецензурною лайкою, спровокували бійку та почали блокувати можливість конвоювання із зали суду підозрюваного", - зазначено у повідомленні прокуратури.

Повідомляється, що при цьому було пошкоджено майно, яке перебувало в приміщенні Апеляційного суду Закарпатської області.

Розслідуванням вказаного кримінального правопорушення займається слідче управління ГУНП в Закарпатській області.

Також на сайті прокуратури розміщено уривок відео, на якому нардеп Парасюк агресивно поводиться щодо представника облпрокуратури, жбурляє в його бік ємність з водою та папери.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування