Заступник міністра молоді та спорту збив жінку на пішохідному переході

Неділя, 24 січня 2016, 13:47
Заступник міністра молоді та спорту збив жінку на пішохідному переході

На Рівненщині заступник міністра молоді та спорту України на пішохідному переході скоїв наїзд на 61-річну мешканку c.Старий Корець, внаслідок якого жінка отримала численні травми. 

Про це 24 січня повідомили у прокуратурі Рівненської області. 

За даними прокуратури, ДТП сталося 23 січня близько 18:00.

За даними правоохоронців, на 261-му кілометрі траси "Київ-Чоп" чиновник, керуючи автомобілем "Тойота Кемрі" здійснив наїзд на 61-річну жительку села Старий Корець на пішохідному переході, який не освітлювався.

"Потерпілу доставили до районної лікарні. У неї діагностовано закритий перелом лівого ліктьового суглоба та перелом ребер. Заступник міністра, а також його дружина та двоє неповнолітніх дітей, які їхали з ним у авто, за медичною допомогою не зверталися", - йдеться у повідомленні. 

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК, хід розслідування взяла на контроль прокуратура Рівненської області. 

 
 

Як зазначає місцеве видання ЧаРівне, на фото, які були опубліковані на сайті Головного управління Нацполіції, не показують номер автомобіля. Таким чином не відомо, хто саме з 5 заступників Ігоря Жданова став учасником ДТП. 

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування