Тимчук вважає, що ватажків бойовиків можуть замінити на Азарова і Арбузова

Вівторок, 26 січня 2016, 09:06

Керівник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук стверджує, що на окупованих територіях можуть змінити керівників на колишніх чиновників часів Януковича.

Про це Тимчук написав на своїй сторінці в Facebook.

"У "політичних колах" "ДНР" поширюється інформація, що навесні цього року російська сторона усуне Олександра Захарченка від керівництва "ДНР" і призначить нового "керівника", - повідомив він.

"Називаються кандидатури Азарова, Арбузова і якогось колишнього губернатора однієї з південних областей РФ (прізвище невідоме), призначення якого, нібито, лобіюється Гризловим", - повідомив він.

У той же час джерела "Української правди" у розвідці підтвердили цю інформацію лише частково.

"Питання кадрових змін на тих територіях дійсно може бути підняте, і така інформація до нас надходила. Але з приводу прізвищ ніяких підтверджень у нас немає", - сказав УП співрозмовник.

У той же час, за інформацією джерела, радник президента РФ Володимира Путіна - Владислав Сурков минулого тижня приїжджав на окуповані території.

"Не виключається, що під час його візиту обговорювалося питання об'єднання "ДНР" і "ЛНР". Але це робочі версії, їх треба ще перевіряти", - сказав співрозмовник.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування