Мусій каже, що Квіташвілі повернув схему сина Януковича в "Охматдит"

Середа, 27 січня 2016, 09:39

Депутат і екс-міністр охорони здоров'я Олег Мусій стверджує, що нинішній голова МОЗу Олександр Квіташвілі повернув схеми сина екс-президента Віктора Януковича Олександра до добудови дитячої лікарні "Охматдит".

Про це він заявив у середу, виступаючи з трибуни Верховної Ради.

За словами Мусія, Ірина Коваль, яку Квіташвілі призначив головою держпідприємства з добудови "Охматдиту" – "Укрмедпроектбуд", за часів Януковича була "головним схемщиком і головним відмивальником коштів з держбюджету".

"В останній робочий день 27-28 грудня, коли казначейство перестало працювати за поданням міністра Квіташвілі і за поданням заступника міністра (Ігоря) Перегінця відбувається безпрецедентний факт. Протягом одного дня заступник міністра (фінансів Ігор) Уманський змінює державну програму і майже 90 млн грн йде на стару фірму Саші Стоматолога", – додав він.

Мусій заявив, що просить вважати свій виступ зверненням до НАБУ і ГПУ з вимогою притягнути Квіташвілі і Перегінця до відповідальності.

Як відомо, у кінці жовтня конкурс на добудову "Охматдиту" виграла компанія "Альтіс-констракшн", яку пов'язують з головою Державної фіскальної служби Романом Насіровим.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News