Ляшко надіслав Порошенку і Яценюку умови повернення в коаліцію

Середа, 27 січня 2016, 10:15

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко надіслав президентові Петрові Порошенку, прем'єру Арсенію Яценюку і спікеру Верховної Ради Володимиру Гройсману умови повернення своєї фракции в коаліцію.

Про це він заявив журналістам, повідомляє УНІАН.

Ляшко уточнив, що мова йде про створення нової коаліції і переформатування уряду.

"Ми відправили наші пропозиції – від Радикальної партії – економічні і політичні вимоги, які Радикальна партія висуває як умову участі у формуванні нової коаліції і нового уряду", – сказав він.

Ляшко додав, що його фракція готова увійти до складу будь-якої коаліції, окрім створеної за участю фракції "Опозиційний блок".

Він відмовився сказати, на які посади в уряді можуть претендувати члени фракції, заявивши, що зараз треба обговорювати програму дій.

"Я хочу, щоб коаліція прийняла нашу програму дій, а потім будемо обговорювати посади", – сказав він.

Як відомо, у вівторок низка спікерів у БПП і "Народному фронті" заявили про ймовірність повернення Радикальної партії до коаліції. За їх словами, Ляшко може отримати крісло міністра екології і віце-прем'єра.

Ляшко оголосив про вихід з коаліції 1 вересня минулого року. Причиною стала його незгода з прийняттям у першому читанні змін до Конституції у частині децентралізації. Тоді Ляшко відкликав свого соратника Валерія Ващевського з поста віце-прем'єра.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування