У компанії спонсора Ляшка стверджують, що не мають проблем з законом

Середа, 27 січня 2016, 14:06

Компанія S.Group депутата від Радикальної партії Сергія Рибалки стверджує, що не ухилялася від сплати податків.

Про це сказано у прес-релізі компанії у відповідь на звинувачення прокуратури Дніпропетровської області.

У компанії заявили, що податкові органи в 2014 році підтвердили, що не мають до неї претензій щодо сплати податків і показали відповідні документи.

"Нові ж претензії податківців в 2015 році підприємства групи компаній S.Group успішно оскаржили в суді", – запевнили у компанії.

Глава ради директорів S.Group Дмитро Рибалка заявив, що має всі документи, які спростовують заяви Дніпропетровської прокуратури.

"За його словами, сьогоднішні дії дніпропетровських прокурорів – прояв політичного тиску на його брата, народного депутата України Сергія Рибалка за його активну політичну позицію", – сказано у прес-релізі.

Він нагадав, що претензії про несплату 145 млн грн податків висувалися ще у 2012-2013 роках.

"Вони не мали жодних підстав і були спробою фальсифікації. Ці незаконні дії здійснювалися ще в період режиму Януковича і були пов'язані з корпоративним конфліктом групи S.Group з мережею супермаркетів "АТБ". Співвласник "АТБ" Буткевич попросту намагався знищити і відібрати наш сімейний бізнес", – запевнив Рибалка.

Він також назвав всі звинувачення заступника прокурора Дніпропетровської області Андрія Бачище "повністю безпідставними" і звинуватив його у корумпованості. Метою таких заяв він вважає спроби "не допустити продовження чесного судового процесу в Київському господарському апеляційному суді щодо стягнення боргу мережі супермаркетів "АТБ" перед групою компаній S.Group у розмірі 110 млн грн".

Рибалка також допустив, що заява Бачище може бути частиною "інформаційної кампанії мережі супермаркетів "АТБ" проти S.Group".

Як відомо, група компаній S.Group депутати від Радикальної партії Сергія Рибалки, в жовтні 2014 року звернулася в Господарський суд Києва з позовом до ТОВ "АТБ-маркет" (співвласник – колишній тесть Рибалки Геннадій Буткевич) з метою стягнення заборгованості за поставлений товар, а також накладення штрафних санкцій за несвоєчасне виконання грошових зобов'язань на загальну суму 42 млн грн.

Раніше Рибалка неодноразово заявляв, що його колишній тесть Буткевич чинить на нього і на його компанію тиск. Зокрема, він заявив, що Буктевич може бути причетним до нападу на автомобіль Рибалки 14 січня.

Сергій Рибалка вважається одним з головних спонсорів Радикальної партії Олега Ляшка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News