Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жителі Севастополя готові перекрити вулицю через відключення електрики

Четвер, 28 січня 2016, 08:01

Жителі кількох вулиць Севастополя, розташованих поряд із проспектом Гагаріна, через часте відключення світла готові перекрити вулицю.

Про таке рішення мешканці повідомили на свої зборах, які відвідав Євген Бортніков, що очолює відділ з експлуатації та ремонту житлового фонду УЖКГ російського уряду Севастополя, передає Крим.Реалії.

Севастопольці скаржились, що в грудні світло відключали за графіком, але з січня в деяких будинках по вулиці Шостака, вулиці Дмитра Ульянова, проспекту Гагаріна електрику вимикають постійно і надовго. Без світла вони залишилися і в новорічну ніч.

Загалом зібралося близько сотні людей. Вони вимагали затвердити графік відключення електроенергії та дотримуватися його.

За словами севастопольців, у випадку, якщо міська влада не відрегулює постачання електроенергії, вони готові "вдатися до радикальних заходів": перекрити рух по вулиці Дмитра Ульянова.

Бортніков пояснив, що нерегульовані відключення світла пов'язані "з прив'язкою окремих будинків до лінії електропостачання котелень". У деяких будинках, за його словами, світло не вимикають, тому що там є хворі люди.

Згідно з графіком, опублікованим на сайті російського уряду Севастополя, енергопостачання міста здійснюється у районах з інтервалом у три години, проте фактично це правило не дотримується.

Крим забезпечується електроенергією за рахунок власної генерації, генераторних установок з Росії та енергомостом з Кубані.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування