Левус чекає, коли Генпрокуратура візьметься за Медведчука

П'ятниця, 29 січня 2016, 09:54

Депутат "Народного фронту" Андрій Левус чекає від Генеральної прокуратури повідомлення про відкриття кримінального провадження щодо дій Віктора Медведчука

"Вчора ввечері в мою приймальню зателефонував заступник генпрокурора Касько й повідомив, що кримінальне провадження, ініційоване Медведчуком напередодні, закрите", - написав він у Facebook.

"Чекаємо тепер від ГПУ добру новину - відкриття кримінального провадження проти сепаратиста Медведчука", - заявив Левус.

"СБУ проводить розслідування. Є кримінальні провадження по сепаратистських форумах в Харкові. Знаю про активні дії спецслужби по Запоріжжі. Переконаний, що об'єднавши зусилля громадськості та силовиків ми зупинимо нову "русску весну", яку готує на замовлення Путіна Медведчук", - додав він.

Вчора ввечері в мою приймальню зателефонував заступник генпрокурора Касько й повідомив, що кримінальне провадження ініці...

Posted by Андрій Левус on Thursday, January 28, 2016

Раніше Левус повідомляв, що через його заяви про те, що Медведчук – сепаратист, відкрито провадження, тоді як його скарги на дії Медведчука лишилися без уваги правоохоронців.

Згодом стало відомо, що провадження щодо Левуса закрили за відсутністю події злочину.

Лідер партії "Український вибір" Медведчук є кумом президента Росії Володимира Путіна і займає проросійську позицію. При цьому він бере участь у переговорах щодо вирішення конфлікту на Донбасі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування