Кличко призначив головного по столичних парковках

Субота, 30 січня 2016, 11:31

Мер Києва Віталій Кличко підписав розпорядження про призначення Артема Шамрая на посаду директора КП "Київтранспарксервіс" з 5 лютого 2016 року.

Про це повідомили у мерії.

"Перший столичний відкритий конкурс з призначення керівника комунального підприємства "Київтранспарксервіс" успішно завершено", - заявили у КМДА.

Шамрая призначено на посаду на контрактній основі. 

Попередній директор - Володимир Першин - звільнився 10 вересня 2015 року. Призначений він був наприкінці 2014 року, замінивши по посту Мурада Магомедова, який був відсторонений через кримінальну справу.

Для участі у конкурсі на заміщення посади конкурсна комісія обрала трьох осіб - Артема Шамрая, Андрія Мереніса і Руслана Лисенка.

Артем Шамрай - юрист і власник юридичної групи "Домінанта". У 2014 році балотувався у Верховну Раду від партії "Україна - Єдина країна".

Раніше Кличко заявив, що має намір створити в столиці широку мережу платних парковок і домогтися прийняття закону про евакуацію неправильно припаркованих авто. Одне паркомісце КП "Київтранспарксервіс" приносить місту дохід у сумі 1 гривня 10 копійок на місяць.

Київрада прогнозувала 200 мільйонів гривень надходжень від оплати паркувань в 2015 році при реалізації Концепції розвитку парковочного простору на 2015-2020 роки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування