Квіташвілі звільнив директора "Укрмедпроектбуд". Обіцяв відкритий конкурс на посаду

Субота, 30 січня 2016, 12:28
Квіташвілі звільнив директора Укрмедпроектбуд. Обіцяв відкритий конкурс на посаду

Глава МОЗ Олександр Квіташвілі підписав наказ про звільнення з посади директора ДП "Укрмедпроектбуд" Ірини Коваль.

Про це повідомили у МОЗ.

"Наказом №4-0 від 29 січня міністр охорони здоров`я звільнив з посади директора ДП "Укрмедпроектбуд" Коваль у зв`язку з порушенням умов контракту. Виконання обов`язків директора ДП "Укрмедпроектбуд" згідно з наказом покладено на заступника Кучая Г.М.", - йдеться у повідомленні. 

Як повідомили Українській правді у "Реанімаційному пакеті реформ", раніше Квіташвілі заявив, що проведе відкритий та прозорий конкурс на керівника ДП "Укрмедпроектбуд", яке займається будівництвом лікарні "Охматдит".

"Квіташвілі у присутності представників СБУ особисто обіцяв мені, членам Опікунської ради "Охматдиту" та  народним депутатам Оксані Корчинській, Вікторії Сюмар, Валерію Дубілю та Юрію Павленко, що проведе відкритий та прозорий конкурс на керівника ДП "Укрмедпроектбуд", яке займається будівництвом лікарні", - заявила нардеп Ганна Гопко.

"Критично оголосити конкурс у найкоротший термін, оскільки тимчасово виконуючий обов’язки керівника Кучай – теж людина старої команди. Також ми вимагатимемо від правоохоронних органів розслідування фактів зловживання службового становища та притягнення керівництва "Укрмедпроектбуду" до кримінальної відповідальності", - зазначила нардеп.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування