Суд над Корбаном перенесли на 13 січня

Вівторок, 5 січня 2016, 14:52

Апеляційний суд Києва відклав розгляд скарги захисту лідера партії "Укроп" Геннадія Корбана на його арешт на 11.00 13 січня.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар партії Євгенія Кравчук.

"За словами судді Дениса Масенка, розгляд відкладений через необхідність встановити, чи мало місце втручання в автоматизовану систему розподілу справ, про яке заявив адвокати", – повідомила вона.

Кравчук додала, що до суду все ще не надійшли матеріали справи з Дніпровського райсуду, а також відсутні документи, які підтверджують склад групи прокурорів, які братимуть участь у засіданні.

"Наступне засідання має розпочатися з розгляду відводу суддям", – також заявила вона.

Апеляційний суд Києва відклав розгляд скарги захисту Геннадія Корбана на його арешт на 11.00 13 січня. За словами судді ...

Posted by Yevheniya Kravchuk on Tuesday, January 5, 2016

Як відомо, 28 грудня суд змінив запобіжний захід Корбану на взяття під варту строком на 60 днів до 25 лютого 2016 року. Судове засідання тривало понад 28 годин.

До того лідера партії "Укроп", який перебував під домашнім арештом, доставили до Києва для проведення судово-медичної експертизи, оскільки в слідства були сумніви щодо встановленого йому діагнозу.

Слідчим управлінням прокуратури міста Києва щодо Корбана здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами захоплення в місті Дніпропетровську голови Держземагентства та захоплення в Дніпропетровську директора департаменту Дніпропетровської міської ради як заручників.

Крім того – створення та участі у злочинній організації, привласнення грошових коштів в особливо великих розмірах благодійної організації "Фонд оборони країни" та перешкоджання діяльності виборчих комісій.

Також, у вказаному провадженні досліджуються факти фіктивного підприємництва, легалізації доходів, отриманих злочинних шляхом та ухилення від сплати податків.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування