Арештований екс-доброволець просить допитати його про військового прокурора

Вівторок, 5 січня 2016, 22:15

Екс-доброволець Олександр Ружанський, який перебуває під арештом, просить антикорупційні відомства викликати його як свідка у справі про корупцію військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика.

Його звернення до керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури й Національного антикорупційного бюро публікує видання "Новости Донбасса".

 

Ружанського підозрюють у вчиненні злочину за статтею 296 КК України – хуліганство з застосуванням зброї. Проходячи службу у Краматорську, він побився з двома місцевими мешканцями. Під час бійки він застосував травматичний пістолет, що все ж не вберегло його від побоїв, які було зафіксовано.

Екс-доброволець вважає, що військова прокуратура фальсифікує у відношенні його кримінальну справу.

На свій сторінці у Facebook він опублікував інформацію про те, що військовий прокурор сил антитерористичної операції Костянтин Кулик і близькі до нього люди за останні 2 роки стали власниками об'єктів елітної нерухомості в Києві.

Публікація про корупцію військового прокурора вийшла на його сторінці 14 грудня, а 16 грудня Краматорський суд дав дозвіл на затримання Ружанського для визначення запобіжного заходу. Приводом до цього послугувало нібито його ухиляння від слідства.

Ружанський оприлюднив звернення "до всіх патріотів" України, у якому також пише про "політичну й корупційну розправу" над ним.

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування