У травні на окуповану територію повернеться українське ТБ - Заліщук

Четвер, 11 лютого 2016, 09:44
У травні на окуповану територію повернеться українське ТБ - Заліщук

Народний депутат від фракції партії "БПП "Солідарність" Світлана Заліщук у складі групи народних депутатів міжфракційного об’єднання "Єврооптимісти" відвідала зону АТО.

Про це вона розповіла під час прес-конференції в Києві, інформує прес-служба БПП.

"Я була на горі Карачун, де раніше знаходилася телевежа висотою 200 метрів. Сьогодні висота відновленої телевежі сягає 29 метрів, її потужності вистачає лише на 10 кілометрів. На окуповану зону цей сигнал не дістає", - відзначає Заліщук.

"Ми говорили з губернатором Донецької області, який запевнив, що у травні планується встановлення ретранслятора на 500 кіловат, який посилить сигнал і допоможе українським засобам масової інформації транслювати новини на окупованій території", - зазначила депутат.

На її думку влада спроможна відновити нормальне життя у Луганській та Донецькій областях.

"Це повинно стати передумовою повернення Донбасу, як частини України. Відновлення територіальної цілісності та суверенітету виражається не тільки у політичних деклараціях, а також у повноцінній роботі усіх щаблів органів виконавчої влади, їх співпраці з громадянським суспільством та засобами масової інформації",- зазначила Заліщук.

Народний депутат додала, що мешканці прифронтових територій потребують негайно допомоги у відновленні втраченого житла.

"Тільки у Луганській області зруйновано 7 000 будинків",- наголосила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування