Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Тимошенко і Наливайченко об'єднали сили

П'ятниця, 12 лютого 2016, 12:14

Партія "Батьківщина" та антикорупційний рух Валентина Наливайченка об'єднують свої сили для недопущення нової революції.

Про це Юлія Тимошенко та Валентин Наливайченко заявили на спільній прес-конференції у Києві у п'ятницю.

 
Тимошенко і Наливайченко оголосили про злиття
уп

"Наші команди твердо стоять на необхідності якомога швидшої відставки уряду. Після того ми зобов'язані зробити все можливе, щоб сформувати новий технічний уряд, але якщо цього не вийде - наша спільна команда наполягатиме на дострокових виборах", - заявила Тимошенко.

На її думку, залишення цього уряду і консервація влади може призвести до вибуху в суспільстві.

Також Наливайченко та Тимошенко виступили за зміни до Конституції.

"Ухвалення нової принципово іншої, сучасної Конституції України. Нова Конституція повинна принципово відрізнятися всіма складовими договору громадян України і влади", - зазначила Тимошенко.

"Виникає питання, як розробити нову Конституцію - узгодити її з людьми. Громадянське суспільство пропонує прийняти закон про конституційні збори, або асамблею. Асамблею сформувати, як непарламентську, громадську для розробки нового справедливого і зрозумілого проекту. Це був би добрий шлях, але, на жаль, для нас він не можливий в умовах кланової змови в українському парламенті зараз. Ми впевнені, що такий парламент цей закон не ухвалить", - зазначив Наливайченко.

На уточнення журналістів, чи бачить Тимошенко себе у технічному уряді, вона заперечила таку можливість.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування