Блокувати російські вантажівки почали вже й на Житомирщині

Субота, 13 лютого 2016, 19:26
Блокувати російські вантажівки почали вже й на Житомирщині

У Житомирській області на пропускному пункті "Виступовичі" громадські активісти вранці 13 лютого розпочали безстрокову акцію з блокування в'їзду в Україну вантажних автомобілів з російськими номерами та товарами.

Про це повідомив координатор ГО "Рух Автомайдан Житомир" Валерій Арушанян, повідомляє "Житомир Info".

За його даними, акція з блокування руху вантажівок стартувала вранці 13 лютого.

"З прикордонною службою налагодили комунікацію, усі все розуміють, російські далекобійники теж", - зазначив він.

Арушанян повідомив, що у Виступовичах Овруцького району перебувають активісти "Руху Автомайдан Житомир", Цивільного корпусу "Азов" та ГО "Атошник", усього близько десятка чоловік. Післяобідньої пори приєдналась Житомирська Самооборона. Увечері чи вранці 14 лютого їх замінить інша група однодумців.

Все на разворот! С пограничной службой наладили коммуникацию ! Все все понимают, российские дальнобойщики тоже.

Опубликовано Валерой Арушаняном 13 февраля 2016 г.

Раніше на своїй сторінці у Facebook Арушанян розмістив офіційне звернення ГО «Рух Автомайдан Житомир» до поліції та СБУ з вимогою заборонити транзитний рух фур з російською реєстрацією автошляхами Житомирської області «як таких, що загрожують територіальній цілісності та суверенітету України», а також поінформував про намір активістів розпочати акцію з блокування російських вантажівок в районі пропускного пункту «Виступовичі».

 

Як відомо, 12 лютого на Волині, Прикарпатті та Закарпатті активісти блокували проїзд російським вантажівкам, які прямують з Білорус територією України.

Напередодні увечері активісти почали блокаду на Закарпатті. Водночас, за повідомленням осередку "Свободи" у Івано-Франківську повідомляє про блокаду російських фур на Прикарпатті активістами цієї партії.

Згодом  глава ОДА Закарпатської області Геннадій Москаль заявив, що проїзд автотранспорту через пункт пропуску в Нижніх Воротах на Закарпатті здійснюється в звичайному режимі.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування