Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Штаб АТО звинувачує СММ ОБСЄ у бездіяльності

Вівторок, 2 лютого 2016, 12:24

Штаб АТО заявляє, що СММ ОБСЄ не реагує на повідомлення про обстріли з боку бойовиків в Зайцевому та інших населених пунктах.

Про це йдеться у заяві прес-центру АТО, поширеній у вівторок.

"Змушені констатувати той прикрий факт, що представники СММ ОБСЄ ніяк не реагують на посилення обстрілів членами незаконних проросійських бандформувань позицій сил АТО в Зайцевому та в інших населених пунктах", - сказано в заяві.

"Своєю бездіяльністю, представники Спеціальної Моніторингової Місії ОБСЄ певною мірою поділяють відповідальність за обстріли бойовиками Зайцевого, закриття КПВВ "Зайцеве" та ескалації конфлікту на Донбасі", - наголосили у штабі.

У прес-центрі АТО нагадали, що протягом останніх днів обстріли бойовиками населеного пункту Зайцеве посилилися, в тому числі із застосуванням мінометів калібру 82 та 120-мм, застосування яких заборонене Мінськими домовленостями. 

У прес-центрі наголосили, що через українських представників СЦКК 1 лютого повідомили СММ ОБСЄ, що через обстріли керівництво сил АТО в Донецькій та Луганській області "змушено прийняти єдине вірне рішення про закриття контрольного пункту в’їзду/виїзду "Зайцеве". 

Пункт закривається з 3 лютого.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування