У Саакашвілі не здивуються, якщо за "олігархічним переворотом" буде звільнення

Неділя, 21 лютого 2016, 21:13
У Саакашвілі не здивуються, якщо за олігархічним переворотом буде звільнення

Радник голови Одеської ОДА Саша Боровик припускає, що після невдалого голосування за відставку глави уряду Арсенія Яценюка може послідувати звільнення губернатора Одещини Міхеїла Саакашвілі. 

Таку думку Боровик висловив 21 лютого на своїй сторінці у Facebook, коментуючи питання щодо "чуток щодо відставки" команди Саакашвілі. 

За його словами, йому не  відомо, звідки походять ці "чутки".

"Маю сказати що ми серйозно стурбовані політичною кризою, що набирає обертів у країні, ми висловлюємо нашу критику і ставимо незручні питання, у тому числі прем'єру і президенту, у яких ми - в прямому підпорядкуванні. Природно, можна припустити, що це може викликати жорстку реакцію з їхнього боку", - зазначив він.

"Чи може це бути звільнення? Після олігархічного перевороту 16 лютого можна очікувати все, що завгодно", - заявив Боровик і висловив сподівання, що цього не буде.

"Хоча ми відчуваємо зростаючий тиск", - додав він. 

Як відомо, 16 лютого Верховна Рада визнала незадовільною роботу уряду під керівництвом Арсенія Яценюка, але не відправила у відставку главу уряду

Нардеп від БПП Сергій Лещенко заявив, що Кабінет міністрів лишився при владі через змову представників владної та олігархічної еліт. При цьому він звинуватив окремих олігархів у провальному голосування нардепів за відставку уряду 16 лютого.

У свою чергу Міхеїл Саакашвілі заявив, що у країні стався олігархічний переворот і закликав БПП вийти із коаліції. На його думку, залишитися в коаліції означатиме, що навіть ті члени фракції, які голосували за відставку уряду, в разі не виходу з коаліції, беруть повну формальну відповідальність "за вчорашній олігархічний переворот".

Фракції "Самопоміч" та "Батьківщина" заявили про вихід із коаліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування