У Львові у відділення ВТБ Банку й Сбербанку кинули "коктейлі Молотова"

Понеділок, 22 лютого 2016, 08:48
У Львові у відділення ВТБ Банку й Сбербанку кинули коктейлі Молотова
Варта-1

У Львові в ніч на 22 лютого невідомі спалили одне відділення банку, ще два пошкодили, поліція кваліфікувала це як "умисне знищення або пошкодження майна".

За повідомленням Управління поліції Львівської області, невідомі кинули пляшки з запальною сумішшю у приміщення на вулиці Франка, на проспекті Чорновола та на вулиці Стрийській.

Департамент цивільного захисту населення обласної держадміністрації повідомив, що пожежі сталися у відділеннях ВТБ Банку й Сбербанку Росії, повідомляють "Українські новини".

Раніше повідомлялося про пожежу в офісі "Сбербанку Росії" на вулиці Франка та спробу підпалу відділення цього ж банку на вулиці Чорновола, 2б.

Поліція інформує, що о 01:10 на вулиці Франка невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю у банківське відділення, розташоване на 1-му поверсі будівлі. Внаслідок цього повністю вигоріло приміщення установи. Рятувальникам вдалося попередити займання приміщень розміщених поверхами вище.

О 01:40 невідомі кинули "коктейль Молотова" у вікно будівлі відділення іншого банку на проспекті Чорновола. Пошкоджено вікно та пошкоджено кіптявою приміщення, куди потрапила суміш, яка не розгорілася.

Близько 02:00 невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю у приміщення відділення на вулиці Стрийській, Вигоріла повністю одна кімната відділення банку.

Постраждалих немає.

(Оновлено) За фактами підпалів трьох банківських відділень правоохоронці проводять досудові розслідування у провадженнях, відкритих за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 10-ти років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...