Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Саакашвілі кажуть, що він взяв відпустку для свого турне

Вівторок, 23 лютого 2016, 16:20

Голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі здійснює тур по облцентрах, перебуваючи у короткотерміновій відпустці.

Про це повідомила речниця голови облдержадміністрації Ірина Чиж, передає Укрінформ.

"Міхеіл Саакашвілі здійснює поїздки по обласних центрах України під час короткотермінової відпустки - обов'язки голови ОДА тимчасово виконує перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Жмак. Згідно з відповідним розпорядженням, Саакашвілі перебуває у відпустці з 22 по 24 лютого", - сказала вона.

При цьому, відповідаючи на запитання, чи може бути продовжена відпустка голови ОДА, Чиж сказала: "Цілком можливо, але поки не маємо підстав стверджувати чи заперечувати".

Як відомо, після участі в антикорупційному форумі "За очищення" в чернівецькому палаці "Юність Буковини" Саакашвілі прибув до Івано-Франківська, де 23 лютого проводить зустрічі з представниками місцевого політикуму та мешканцями облцентру.

На сайті "Руху за очищення" оприлюднений графік проведення антикорупційних форумів в областях України.

У планах Саакашвілі відвідати Луцьк, Рівне, Житомир, Тернопіль, Суми, Чернігів, Черкаси, Полтаву, Ужгород, Миколаїв, Херсон, Дніпропетровськ, Сєверодонецьк та інші міста.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування