Редактор "Інтера" назвала свої антиукраїнські пости "сигналами редакції"

Вівторок, 23 лютого 2016, 17:01
Редактор Інтера назвала свої антиукраїнські пости сигналами редакції
FB Мария Столярова

Шеф-редактор "Подробиць тижня", громадянка РФ Марія Столярова назвала "лажею" мат в прямому ефірі під час розмови з родичами Героїв Небесної сотні. Свої антиукраїнські пости вона пояснила "робочою необхідністю".

Столярова заявила, що її мат не мав відношення до цих людей, передає Детектор медіа.

"Був хтось, чи то гример, чи то асистент, який заважав переключитися, і ця репліка адресована йому – в сенсі, йди з кадру", - сказала вона.

Свої антимайданівські та антиукраїнські пости в Facebook Столярова назвала робочую необхідністю. "Це була необхідність по роботі – я давала таким чином сигнали своїй редакції про те, про що б я не хотіла говорити", - сказала Столярова.

"По-перше, це був 2014 рік, не будемо забувати про це. А по-друге, не будемо забувати, що я – публічна персона, і мені треба було входити в довіру, і мої пости, так само, як і фотографії, могли бути продиктовані саме цим", - заявила вона.
Столярова заявила, що працювала тоді на російському каналі "Рен-ТВ".

На уточнююче питання, чи потрібно їй було втертися в довіру до харківського Беркуту і для цього назвати протестувальників 1 березня, у тому числі студентів, що стоять на колінах перед будівлею ОДА "натовпом нациков", вона відповіла: "Мені треба було так зробити. Не забувайте, де я тоді працювала".

Столярова спробувала запевнити, що її пости не відображають її реальних поглядів.

"Звісно, те, що я поїхала, звільнившись, доводиться, що все в моєму житті змінилося", - сказала вона.

У свою чергу телеканал "Інтер" заявив, що випусковий редактор програми "Подробиці тижня" Марія Столярова є співробітником компанії "Національні інформаційні системи" ("НІС") і ніколи не працювала на телеканалі "Інтер", пише Інтерфакс-Україна.

"НІС" працює за угодою з "Інтером" і готує для телеканалу програми "Чорне дзеркало", "Новини", "Подробиці", "Подробиці тижня".

Канал повністю переклав відповідальність на "НІС".

Як відомо, під час сюжету "Інтера" про вшанування пам'яті Небесної сотні в ефірі пролунав закадровий голос шеф-редактора каналу, громадянки РФ, Марії Столярової, яка зажадала від редакторів "закінчувати цю х*ню".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...