У Москві вимагають не показувати фільм з "русофобом" Зеленським

Середа, 24 лютого 2016, 15:54

Депутат муніципального округу Якиманка Москви Дмитро Захаров зажадав від кінотеатру "Каро 11 Октябрь" скасувати передпрем'єрний показ фільму "8 найкращих побачень" з Володимиром Зеленським в одній з головних ролей.

Відповідний лист він написав на ім'я президента мережі "Каро", американського підприємця Пола Хета, повідомляють "РИА Новости".

"Звертаюся до вас з проханням схаменутися і з міркувань безпеки скасувати так званий допрем'єрний показ фільму "8 кращих побачень" з українським артистом Володимиром Зеленським у головній ролі", – йдеться в листі.

Захаров в середу також заявив журналістам, що Зеленський "відомий своїми русофобськими поглядами".

У компанії "Каро" агентству повідомили, що "з питання прем'єри потрібно звертати до прокатників, які орендують кінотеатр", а в прес-службі дистриб'ютора фільму – компанії "Централ партнершип" – заявили, що скасовувати прем'єра не мають наміру.

Водночас керівник прес-служби Зеленського Тетяна Руденко повідомила, що сам актор до Москви не поїде.

Комедія Марюса Вайсберга "8 найкращих побачень" є продовженням фільмів "8 перших побачень" (2012), "8 нових побачень" (2014), головні ролі в них зіграли Зеленський та Оксана Акіньшина. У головних ролях в стрічці "8 найкращих побачень" – Зеленський та Віра Брежнєва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування