Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Азов" заблокував будівлю "Інтера"

Четвер, 25 лютого 2016, 11:23

Представники "Азова" заблокували будівлю телеканалу "Інтер" на вулиці Дмитрівській у Києві після скандалу із сюжетом про Небесну сотню.

Про це повідомляє прес-служба "Азова" на своїй сторінці у VK.

"На даний момент заблоковано всі входи, Інтер не працює! Триває всеукраїнська акція "СтопІнтер", - йдеться у повідомленні.

Фото: Азов
Фото: Азов

Люди в камуфляжі розписали фасад будівлі різними написами, вивісили над центральним входом прапор "Азова" та скандують "Ні російській пропаганді", "Інтер схаменися!", "Інтер - рупор Кремля".

Фото: Азов
Фото: Азов

Вони вимагають зустрічі з керівництвом каналу, хоча і відмовились від пропозиції начальника охорони пройти всередину будівлі.

Фото: Азов
Фото: Азов

Як відомо, скандал з "Інтером" розгорівся після того, як уже колишня редакторка "Подробностей недели" Марія Столярова нецензурно вилаялась під час включення з Майдану, де вшановували пам'ять Небесної сотні.

"Інтер" відхрестився від Столярової, пояснивши, що вона працювала в інформаційній службі, яка юридично не входить у склад каналу і навіть базується в іншій будівлі.

Столярову 24 лютого звільнили з "Подробностей" і під супроводом СБУ вислали з України, заборонивши в'їзд в у країну на 5 років.

Роман Романюк, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування