Путін похвалив ФСБ і доручив не допустити впливу "з-за бугра" на вибори

П'ятниця, 26 лютого 2016, 13:25

Президент Росії Володимир Путін доручив ФСБ РФ не допустити зовнішнього втручання на виборах в Держдуму РФ і припинити діяльність націоналістів.

Про це він сказав в п'ятницю на засіданні колегії ФСБ, передають РИА Новости.

"Звичайно, потрібно припиняти будь-які зовнішні спроби втручання в хід виборів, в наше внутрішньополітичне життя. А ви знаєте, що подібні технології існують і вже не раз використовувалися в цілій низці країн", - сказав Путін.

"Я читаю ваші документи, які регулярно готуються в узагальненому вигляді, і конкретні вказівки на те, що, на жаль, до цих виборів готуються і наші недруги "за бугром", як у нас в народі кажуть", - заявив президент РФ.

"Повторю, це пряма загроза нашому суверенітету, і ми будемо на неї відповідним чином реагувати", - заявив він.

За словами Путіна, "закордонні спецслужби нарощують свою активність у Росії".

"Діяльність понад 400 співробітників і агентів іноземних спецслужб припинена в 2015 році, 23 з них притягнуто до кримінальної відповідальності", - заявив президент РФ.

"Ви пам'ятаєте, минулого колегії ми відзначали, що іноземні спецслужби нарощують свою активність у Росії. І минулий рік переконливо підтвердив ці наші висновки", - зазначив Путін.

Президент РФ подякував співробітникам спецслужб за проведення контртерористичної операції в Сирії і за припинення діяльності терористичних підпільних груп і закликав їх "звернути особливу увагу на тих, хто вербує росіян до лав терористів".

"Завдяки вашим зусиллям відвернена діяльність тих підпільних груп і угруповань, які вже були готові нанести удар по нашій країні", - сказав Путін, відзначивши "успіхи ФСБ в плані хорошої підготовчої роботи на цьому напрямку".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування