Безсмертний: РФ продовжує поставляти зброю на Донбас

Субота, 27 лютого 2016, 01:51
Безсмертний: РФ продовжує поставляти зброю на Донбас

Росія продовжує постачати на окупований Донбас військову техніку, зброю, боєприпаси і кадрових військових, тому ніякої мови про зняття санкцій йти не може.

Про це заявив представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі Роман Безсмертний в ефірі телеканалу "Інтер", передає "Інтерфакс-Україна".

"При такій динаміці, яка йде з російської сторони, Європа і світ не тільки не зніме санкції, вони будуть ще додані", - зазначив він.

Він повідомив, що факти свідчать про те, що за останні три місяці з боку РФ на окуповану територію Донбасу завозиться все більше зброї, техніки та боєприпасів, а кадрові російські військові керують військовими підрозділами аж до рівня роти, а не як раніше - батальйонів.

При цьому Безсмертний підкреслив, що західні партнери чудово обізнані про те, що відбувається на Донбасі.

"Ось ми говоримо - знімемо санкції: а ми взагалі розуміємо, що в географічному центрі Європи здійснюється пересування техніки, озброєнь і боєприпасів в обсягах ведення глобальної континентальної війни? Одна поставка боєприпасів 200 тис тонн - ви розумієте, що це за обсяг І скільки Україн такими обсягами можна висадити в повітря? (Чи розуміємо ми), що таке модернізований танк Т-82 - що його до Лісабона зупинити не можна?", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування