З-під завалів на Хмельницького витягли тіла 2 загиблих

Субота, 27 лютого 2016, 09:01

Вранці 27 лютого з-під завалів на вулиці Богдана Хмельницького вилучили тіла двох загиблих чоловіків.

Про це повідомляє сайт Держслужби з надзвичайних ситуації Києва.

Перше тіло вилучили о 04:25 ранку, ще одного загиблого знайшли о 8:25 ранку.

Доля однієї людини наразі невідома.

Пошуково-рятувальні роботи проводяться у безперервному режимі.

Як повідомив "Українській правді. Київ" керівник Управління з надзвичайний ситуацій КМДА Роман Ткачук, наразі залишилось розібрати ще близько 25% завалів.

"Роботи тривають. Залишилось розібрати четверту частину завалів. Вночі і вранці ми витягли 2 загиблих – одного, якого ми весь цей час спостерігали, і ще одного. Про  інших можливих постраждалих буде відомо, коли розберуть усі завали", - сказав Ткачук.

 

На запитання, чи не виключає він, що під завалами може бути більше однієї людини, керівник Управління з надзвичайний ситуацій КМДА сказав:

"Оці розмови про можливу кількість загиблих – це домисли. Ми знали про 9 людей, які там працювали. Станом на вчора ми мали 6 живих, одного спостерігали без ознак життя, ще двох шукали. Сьогодні два тіла дістали. Що буде далі під завалами – нікому невідомо.  Ми не виключаємо, що там можуть бути ще люди, але ясно це буде, тільки коли закінчимо роботу", - підсумував Ткачук. 

Як відомо, 25 лютого в аварійному будинку на вулиці Богдана Хмельницького, 12-14 обвалились перекриття з 4 по 1 поверх. Під завалами опинились будівельники. 

Мер Києва Кличко наголосив, що роботи в будинку відбувалися з порушенням техніки безпеки і без будь-яких дозвільних документів.

Згодом стало відомо, що один робітник загинув під завалами. Доля двох людей була невідома. 

Прокуратура Києва відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 271 КК України (порушення правил охорони праці, що спричинило тяжкі наслідки).

Українська правда. Київ

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News