Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики та ЗС РФ несуть втрати: на Донбасі загинули 5 російських військових

Субота, 27 лютого 2016, 17:38

Розвідка Міноборони України встановила чергові втрати серед російських військовослужбовців, які діяли в складі диверсійно-розвідувальних груп на території тимчасово окупованого Донбасу. 

Про це 27 лютого повідомили у Головному управлінні розвідки МОУ.

"26 лютого під час бойових зіткнень у районі Зайцеве загинули 5 військовослужбовців 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК ЗС РФ та 9 отримали поранення", - зазначено у повідомленні. 

Значні втрати та невдоволення рішеннями командування, яке змушує до активних бойових дій, призвело до збільшення рапортів на звільнення, у т.ч. серед офіцерського складу цієї бригади.

26 лютого рапорт на звільнення з подальшим поверненням до Росії написав командир 1 мотострілецького батальйону 3 окремої мотострілецької бригади.

"Окрім того противник продовжує нести втрати внаслідок внутрішніх суперечок: 26 лютого у районі н.п. Куликове в результаті обстрілу власних сил зазнав важкого поранення військовослужбовець 2 мотострілецького батальйону 9 особливого мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ", - зазначили у розвідці. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування