На Львівщині "свободівці" й далі зупиняють фури навіть із супроводом

Субота, 27 лютого 2016, 21:46

У Сокальському районі (Львівська обл.) активісти від ВО "Свобода" зупинили 13 російських вантажівок, які їхали у супроводі поліції.

Про це ввечері 27 лютого повідомили у Facebook "Свободи".

"Учасники блокування перевірили документи перевізників і з'ясували, що ті рухалися із відхиленям від маршрутного листа. Зокрема, шлях Р15, на якому було зупинено машини, не належить до тих, які були офіційно дозволені урядом", - заявили у "Свободі".

Окрім того  водії мали при собі папери, що засвідчували сплату по 1176 гривень за супровід кожної автівки поліцією.

"Поліція з місця події поїхала. Блокування вантажного транспорту триває. Активісти звернулися до Львівського обласного управління Національної поліції та чекають його представників для офіційних пояснень", - йдеться у повідомленні. 

Як відомо, 26 лютого лідер ВО Свобода Олег Тягнибок заявив, що акція з блокування руху вантажівок поновилася

Станом на ранок 27 лютого у ВО "Свобода" заявили, що за час акції з блокування проїзду російських вантажних автомобілів територією України чернівецькі свободівці зупинили 14 вантажівок

У "Свободі" заявили, що станом на 13:20 у м.Стрий на вул. Галицькій при в'їзді у місто з с.Добряни учасники акції зупинили 30 російських вантажівок: "Деякі фури розвертаються та їдуть у зворотньому напрямку, 15 чекають на стоянці "612 км". 

Також у "Свободі" заявили, що активісти Рівненської облорганізації відновили блокування транзиту російських вантажівок автошляхами області.

У Міністерстві інфраструктури заявили, що протести активістів проти транзиту вантажного транспорту з російськими номерами відбуваються у двох точках на території України та не заважають руху вантажівок.

При цьому у відомстві закликали перевізників, які зупинили свої транспортні засоби, остерігаючись блокади, продовжувати рух. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News