Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Уже двоє заступників Абромавичуса також ідуть з посад

Середа, 3 лютого 2016, 17:16

Заступники глави Мінекономіки Юлія Клименко та Максим Нефьодов заявили, що вони підуть зі своїх посад слідом за міністром Айварасом Абромавичусом.

Про це вони повідомили через соцмережі.

Клименко у своєму Facebook написала: "Хочу підтвердити, що так - я іду у відставку разом з міністром. А також те, що я повністю підтримую та поділяю кожне слово міністра не тому, що я заступник міністра, а тому, що я є відповідальним громадянином та патріотом України".

Отримую багато запитань, тому хочу підтвердити, що ТАК - я іду у відставку разом з Міністром. А також те, що я повністю ...

Опубліковано Yulia Klymenko 3 лютого 2016 р.

"Ми бачимо, що загрози в середині України та стрімке повернення її до темного минулого часів перед Революцією Гідності, є набагато сильнішими та будуть мати набагато гірші наслідки для майбутнього України, ніж зовнішні загрози", - додала Клименко.

Нефьодов також повідоми про своє рішення через Facebook.

Друзі, сьогодні я прийняв важке рішення разом із міністром залишити посаду держслужбовця в Міністерство економічного роз...

Опубліковано Max Nefyodov 3 лютого 2016 р.

"Друзі, я прийняв важке рішення разом із міністром залишити посаду держслужбовця в МЕРТ. Ми багато досягли, планів у нас ще більше, але ми бачимо перешкоди, які не дозволяють реалізувати задумане. Я не політик, а менеджер, я на посаді доти, доки там можу приносити більшу користь країні, ніж не на посаді. Цей час сплив", - написав Нефьодов.

Як відомо, у середу Абромавичус заявив про рішення піти у відставку. Однією з головних причин він назвав тиск і корупційну діяльність з боку Кононенка, який, за його словами, намагався взяти під контроль державні підприємства.

За словами Абромавичуса, Кононенко протягом року лобіював своїх людей на посаду гендиректора компанії "Укрхімтрансаміак", в якій мав свої інтереси.

"Замість того, щоб допомогти мені скинути регіонала Бондика, завів своїх людей, які в результаті спільно управляють цим підприємством", – заявив він.

Українська правда

Економічна правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування