Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пасішник каже, що сам пропонував себе у заступники Абромавичусу

Середа, 3 лютого 2016, 19:38

Виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Пасішник підтвердив, що пропонував свою кандидатуру на посаду заступника міністра економіки.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці, коментуючи заяву депутата БПП Сергія Лещенка про те, що спроба продавити Пасішника на посаду спонукала главу відомства Айвараса Абромавичуса подати у відставку.

"Дуже здивований "новиною" від Сергія, бо мене продавлювати не потрібно - з Айварасом ми друзі і постійно спілкуємося, разом в Аукціонному комітеті встановлювали прозорі правила продажу нафти", - повідомив виконавчий директор "Нафтогазу".

"Після звільнення Коржа, я дійсно, особисто пропонував йому свою кандидатуру і виявив бажання працювати з Айварасом в одній команді, але отримав відповідь що ця посада виключно під оборонний комплекс і в нього є кандидати на цю посаду", - додав він.

"На рахунок "Укргазвидобування" - ця компанія знаходиться в управлінні "Нафтогазу" і не підпорядковується Мінекономіки, і я в ній й так голова Наглядової Ради й додаткових важелів контролю не потребую", - зазначив Пасішник.

Дуже здивований "новиною" від Сергія, бо мене продавлювати не потрібно - з Айварасом ми друзі і постійно спілкуємося, ра...

Опубліковано Андрієм Пасішником 3 лютого 2016 р.


Раніше Лещенко повідомляв, що міністр економічного розвитку і торгівлі України Абромавичус подав у відставку після спроби "продавити" на посади його заступників Пасішника та Сергія Пінькаса.

За словами депутата, заступник голови "Нафтогазу" близький до групи "Воля народу", і саме ця депутатська група домагалася його призначення МЕРТ, щоб отримати вплив на "Укргазвидобування".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування