Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сирійська опозиція заявила про знищення 4 російських офіцерів

Четвер, 4 лютого 2016, 03:00

У сирійському районі Туркмандаги на кордоні з Туреччиною, убито 15 військовослужбовців, вісім з яких мали звання генерала.

Про це, посилаючись на джерела в сирійській опозиції, повідомляє агенство Анадолу.

Згідно з інформацією агентства, місце проведення зустрічі високопоставлених офіцерів режиму Асада і російської армії зазнало збройного нападу.

Повідомляється, що в результаті атаки на групу офіцерів, озброєні опозиціонери знищили 15 військових, включаючи чотирьох російських і чотирьох сирійських генералів.

За даними агенції, одним з убитих офіцерів ЗС Росії є генерал-лейтенант на ім'я "Юрій", який координував атаки на Туркмандаги. Решта три високопоставлених офіцерів російської армії перебували в званні генерал-майора.

Також повідомляються імена трьох убитих генералів армії режиму Асада. Це - генерал Амед Мунзур, генерал Алі Джабір і генерал Алі Умра.

Цю інформацію підтверджує і видання CNN TÜRK. Згідно із повідомленням, відбувся обстріл таємної наради, в результаті якого нібито загинули один російський і 5 асадівських генералів. В цілому повстанці звітують про знищення чотирьох російських офіцерів.

Як відомо, міністерство оборони РФ підтвердило загибель лише одного російського офіцера, при цьому стверджуючи, що атаку на гарнізон армії Асада здійснили терористи "Ісламської держави".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування