У Києві поліцейські відкрили вогонь по авто-порушнику, загинув пасажир

Неділя, 7 лютого 2016, 09:50

У Києві в ніч на  7 лютого патрульні поліцейські під час переслідування порушника правил дорожнього руху відкрили вогонь по автомобілю BMW, внаслідок загинув пасажир авто.

Про це повідомляє портал Dtp.kiev.ua.

Зазначено, що близько 1:30 на вул.Борщагівській співробітники поліції звернули увагу на автомобіль BMW київської реєстрації, водій якого порушував ПДР.

"BMW рухався містом зі швидкістю до 190 км/год, створюючи смертельну небезпеку для оточуючих", - йдеться у повідомленні. 

На вимогу зупинитися порушник не відреагував. Почалося переслідування, яке тривало близько 30 хвилин, за цей час BMW встиг зробити коло по вул.Борщагівській, проїхати біля вокзалу, по Солом'янці і виїхати у Голосіївський район.

"Під час погоні швидкість перевищувала 120 км/год. У затриманні брали участь понад 20 патрулів трьох районів Києва. Водій грубо порушував ПДР і створював аварійні ситуації", - зазначається у повідомленні. 

"Поблизу Одеської площі було прийнято рішення відкрити вогонь на ураження, про що водій був неодноразово попереджений по гучномовцю і пострілами у повітря", - зазначає портал.

У результаті обстрілу поліцейські пробили колеса автомобіля та смертельно поранили одного з хлопців у салоні авто. Решта троє чоловіків у автівці-порушникові не постраждали.

BMW вилетів в кювет. На місці аварії працювали кілька бригад швидкої, керівництво поліції, опергрупа і експерт. Ведеться слідство.

Разом з тим видання "Київ автомобільний" повідомив, що з машини порушника з держномерами АА7443ОI під час переслідування почали стріляти по поліції і патрульні були змушені відповісти. 

 
 
 

Українська правда. Київ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування