Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ляшка заявляють про зустріч на Банковій. Всі спростовують

Четвер, 10 березня 2016, 13:23

У фракції Олега Ляшка вважають, що на Банковій вночі домовились з долею уряду, хоча минулої ночі президент Петро Порошенко вже був у відрядженні в Туреччині.

Так нардеп від фракції Ляшка  Андрій Лозовий у своєму Facebook написав, що "вночі на Банковій знайшли порозуміння".

"Яценюк піде сам. Прем'єром буде Гройсман. Спікером - Бурбак. В.о. Генпрокурора (призначать першим заступником, а Генерального - просто нк буде) - Юрій Луценко.  Традиційно не радились навіть із своїми фракціями", - написав він.

Цю інформацію спростовують всі, кого назвав Лозовий.

Сам президент Петро Порошенко перебуває у Туреччині і тому не міг взяти участі у зустрічі на Банковій вночі.

Керівник фракції БПП Юрій Луценко повідомив УП, що не ходив на жодні зустрічі на Банкову ні ввечері у середу , ні вночі.

"Незвично рано був вдома вчора. Тим більше, що президента немає в країні. Може підтвердити собака Черчіль, якого я вигуляв о 20.00", - сказав Луценко.

Бурбак в коментарі "Українській правді" заявив, що на жодні зустрічі на Банковій не ходив.

"Я знаходжусь на окрузі в Чернівцях. Коментувати будь-які заяви про те, де я не був і нічого не чув, я не буду", - сказав Бурбак.

Речник спікера ВР Володимира Гройсмана Дмитро Столярчук також повідомив, що на жодні наради голова ВР на Банкову не ходив.

"Вчора ввечері або вночі жодних нарад за участі Володимира Гройсмана у АП не було. І також хочу звернути увагу на те, що президент був вчора в Туреччині", - сказав Столярчук.

Оксана Коваленко, Роман Романюк, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування