Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк торгується зі Садовим і Ляшком за повернення - джерела

Четвер, 10 березня 2016, 13:21

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк намагається домовитися з лідером партії "Самопоміч", мером Львова Андрієм Садовим про повернення "Самопомочі" у коаліцію.

Як говориться у статті на "Українській правді", в обмін нібито пропонуються великі інвестиції у Львів і бюджетна підтримка.

У фракції мера Львова такої інформації не підтверджують.

За даними УП, прем'єрська команда веде переговори і з Радикальною партією Олега Ляшка, пропонуючи йому ключові посади у двох міністерствах на вибір.

Співрозмовник, близький до прем'єра, зазначив: "Політично Яценюку давно вигідно піти з посади, але це не вигідно олігархам, які його підтримують, у тому числі й через умовний баланс влади, тому що в разі монополії Порошенко може "порізати" усіх".

За даними УП, під час однієї з зустрічей Ігор Коломойський сказав Яценюку, що, перебуваючи на посаді прем'єра, той повинен думати не лише про себе, а й про те, навіщо він прийшов на цю посаду, і заради чого терпів.

Нібито після цих розмов Яценюк, який погодився на відставку на одній із нарад стратегічної сімки наприкінці лютого, передумав.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...