Апеляцію Корбана знову перенесли

П'ятниця, 11 березня 2016, 11:29

Апеляційний суд Києва переніс розгляд клопотання про зміну запобіжного заходу екс-лідеру партії "УКРОП" Геннадію Корбана на 14 березня 10.30.

Про це повідомляє кореспондент "Української правди".

Головуючий суддя Глиняний переніс засідання через клопотання захисту Корбана.

Адвокат Олександр Лисак пояснив, що очікує на отримання документи з лікувальних закладів про стан здоров'я під захисного.

За його словами, ці документи потрібні суду для винесення об'єктивного рішення. Також Лисак зазначив, що політик потребує повторного стентування.

Співрозмовники УП в партії "УКРОП" розповідають, що стосовно справи Корбана ведуть перемовини з Адміністрацією президента. Водночас будь-яких деталей джерела не розкривають.

Як відомо, Слідчим управлінням прокуратури Києва щодо Корбана здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами захоплення в місті Дніпропетровську голови Держземагентства та захоплення в Дніпропетровську директора департаменту Дніпропетровської міської ради як заручників.

Крім того – створення та участі у злочинній організації, привласнення грошових коштів в особливо великих розмірах благодійної організації "Фонд оборони країни" та перешкоджання діяльності виборчих комісій.

Також, у вказаному провадженні досліджуються факти фіктивного підприємництва, легалізації доходів, отриманих злочинних шляхом та ухилення від сплати податків.

Корбан знаходиться під арештом у СІЗО.

Роман Кравець, Валентина Романенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...