Азаров оформив на дружину особняк на Рубльовці - журналіст

П'ятниця, 11 березня 2016, 14:40

В Інтернет виклали фотографії підмосковного особняка екс-прем'єра України Миколи Азарова, який він оформив на дружину.

Фото оприлюднив журналіст Олександр Білінський в п'ятницю своєму Facebook.

"Вчора московський резидент Микола Азаров викликав на парі Яценюка, але скромно промовчав про свої російські апартаменти, зароблені за роки государевої служби в Україні", пише він.

"Все як у людей. Поруч з путінськими слугами. На Рубльовці. Оформлено на дружину", - додає журналіст.

Відповідно до виписки з російського реєстру, житловий будинок площею більше 1000 квадратних метрів був придбаний 10 червня 2014 року на ім'я Людмили Миколаївни Азарової і розташований він в ФГУП "Рублево-Успенський ЛОК".

Вчера московский сиделец Николай Азаров вызвал на пари Яценюка, но скромно умолчал о своих российских апартаментах, зара...

Опубліковано Александром Билинским 11 березень 2016 р.

Як повідомлялося, екс-прем'єр Микола Азаров запропонував нинішньому прем'єру Арсенію Яценюку парі: "Міняємося місцями, ти їдеш куди хочеш. Я займаю твоє місце".

Азаров з 6 лютого 2008 роки отримує пенсію в розмірі 17,253 тис. гривень.

21 грудня 2015 року Печерський районний суд Києва заарештував пенсії на поточних рахунках в Державному Ощадному банку колишнього президента Віктора Януковича і колишнього прем'єр-міністра Миколи Азарова.

4 лютого 2016 року Апеляційний суд Києва постановив, що арешт пенсійного рахунку Азарова був незаконним, і скасував це рішення.

У свою чергу міністр соціальної політики Павло Розенко заявив, що пенсія Азарову не нараховуватиметься.

10 березня Генпрокуратура заявила, що суд за клопотанням прокурора повторно заарештував грошові кошти, що знаходяться на пенсійному рахунку екс-прем'єр-міністра.

Раніше Сергій Лещенко проводив розслідування про маєток Азарових під Москвою.

Прем'єром Азаров був призначений у березні 2010 і протримався на цій посаді до 28 січня 2014 року. Пізніше він з образою говорив, що піти на такий крок його змусив Янукович.

Саме Азаров і Янукович призупинили підготовку до укладення угоди про Асоціацію з ЄС, що призвело до акцій протесту Євромайдану.

За час його перебування на посаді прем’єра до уряду увійшли представники "сім'ї" Януковича, які застосували різні корупційні схеми.

Валентина Романенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...