Штаб: Через обстріли Донеччина на межі техногенної катастрофи

Неділя, 13 березня 2016, 16:54

У Донецьку припинила роботу фільтрувальна станція, що може спричинити техногенну катастрофу: без води залишилися 400 тисяч мешканців Донецької області.

Про це 13 березня повідомили у прес-центрі штабу АТО.

У штабі нагадали, що фільтрувальна станція є об’єктом соціального значення та перебуває на території, підконтрольній незаконним збройним формуванням "ДНР".

"Припинення роботи даної станції відбулось через те, що злочинці вкотре здійснюють провокації з метою дискредитації Збройних сил Україн. Зокрема, бойовики створили кілька мобільних груп та встановили на вантажні автомобілі міномети 82 калібру. Мобільні групи здійснюють неприцільні обстріли як району навколо даної станції, так і самої станції", - заявили у штабі АТО.

Крім того ведеться неприцільний ворожий снайперський обстріл з метою звинувачення в цьому ЗСУ.

"На території даного району немає жодного підрозділу Збройних сил України, жодних активних дій з боку українських військ з метою зайняття об’єкту не відбувається. Усі заяви стосовно даного інциденту не відповідають дійсності", - наголосили у штабі АТО. 

Як відомо, раніше в МЗС України заявили, що обстріли та збройні провокації у районі Авдіївки призводять не лише до втрат серед військових і цивільного населення, а й до знищення об’єктів життєзабезпечення, що може спричинити гуманітарну катастрофу в регіоні. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування